Conference League

Αθανασίου: «Δικαίωση για όλο τον Παναθηναϊκό η πρόκριση, κερδίζει πολλά πράγματα - Πάμε για καυτό μεταγραφικό φινάλε»

Ο Νίκος Αθανασίου στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM στα πολλαπλά οφέλη της χθεσινής πρόκρισης του Παναθηναϊκού, ονομάτισε τους πέντε μεγάλους πρωταγωνιστές της και πρόβλεψε ένα… δυνατό φίνις στις μεταγραφές.

Για σπουδαίο βράδυ αλλά και συνολική δικαίωση του του Παναθηναϊκού έκανε λόγο μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, μετά τον αποκλεισμό της Λανς.

«Ήταν ένα πολύ σπουδαίο βράδυ για τον Παναθηναϊκό, όχι γιατί κατάφερε να μπει στη League Phase του Conference League, αυτό θα πρέπει να είναι αυτονόητο για το μέγεθος του. Το παράσημο είναι ότι απέκλεισε τη Λανς, μια ομάδα από τα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης. Μετά την Τσέλσι, θα ήταν το νούμερο δύο φαβορί. Το χθεσινό βράδυ αποτελεί δικαίωση για όλο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού. Και για την εμφάνιση της ομάδας και για τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και για την διοίκηση που έριξε ένα κάρο λεφτά για την ενίσχυση, αλλά και για τη δουλειά του Ντιέγκο Αλόνσο. Όλοι θα θέλαμε να μπει ο Παναθηναϊκός να έχει 70% κατοχή και τη Λανς να κρέμεται από τα δοκάρια. Το θέμα είναι αν γίνεται, οπότε ο Αλόνσο έκανε ένα πλάνο», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως το αγωνιστικό πρόσημο στα καλοκαιρινά προκριματικά, πέρα από την πρόκριση που του δίνει πάρα πολλά πράγματα, είναι απόλυτα θετικό για το «τριφύλλι».

Ο Αθανασίου έκανε ειδική μνεία σε πέντε παίκτες του Παναθηναϊκού, κατονομάζοντας τους Ντραγκόφσκι, Γεντβάι, Μαντσίνι, Τετέ και Πελίστρι ως βασικούς υπαίτιους της μεγάλης πρόκρισης.

Αναφορικά με τη σημερινή κλήρωση των «πράσινων», εκτίμησε πως αν τους βοηθήσει και λίγο η τύχη, θα μπορούν να έχουν ως στόχο να τερματίσουν στην πρώτη οκτάδα και να περάσουν απευθείας στους «16» και… έβγαλε τους αντιπάλους τους.

Και επισήμανε πως θα πάμε σε ένα καυτό μεταγραφικό φινάλε, με τον Παναθηναϊκό να κάνει κι άλλες 1+1 κινήσεις στο τέλος της περιόδου, όχι λόγω των οικονομικών οφελών που προέκυψαν, αλλά από τα επιπλέον παιχνίδια και την ανάγκη για περαιτέρω αναβάθμιση.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x